Gratis fragt ved køb over 399,- Vi tilbyder 14 dages returret. (gælder ikke nedsatte varer)

Kargo politikası

Bemærk at vi ikke kan fremskynde processen hos Dao selskabet og derfor ikke kan garantere hvor hurtigt din pakke når frem efter vi har afsendt din pakke. De lover 2-4 dages leveringstid.

Hvis du ønsker at returnere, skal du være sikker på der ikke er gået over 14 dage. Vores tilbudsvare, nåle, accessories, amta og tilbudsvare kan hverken byttes eller refunderes. Pakken du sender tilbage skal indeholde dit ordrenummer. Varerne skal være som modtagelse. Har tøjet ikke etiket på acceptere vi ikke pakken og den sendes derfor retur. Du skal selv købe returlabel fra et pakkeshop.


Pakken skal sendes til adressen Sønderlundvej 2, 2730 Herlev (eller pakkeshop Silvan Herlev)

Sarah Collection

Tlf: 23449834

Sarah_turkii1905@hotmail.com


Refundering og ombytning 

Varer vi ikke kan returnere eller ombytte, hvis dette indebære din returnering vil pakken sendes retur. 
- Tilbudsvare

- Gavekort
-  Accessories (Amta, hår elastik, nåle/nålholder)

Du har 14 dages returret. Hvis der er gået mere end 2 uger acceptere vi ikke varen og den vil derfor blive sendt tilbage.

Varer sendes retur til Sarah collection, Sønderlundvej 2, 2730 Herlev

Ønsker du returnering vil du modtage dine penge på samme måde som da du sendte dem. De vil være på din konto indenfor 7 bank dage.

Har du returneret en pakke uden refundering eller svar på afgørelsen, bedes du kontakte os på mail: Sarah_turkii1905@hotmail.com

Returnering står du selv for.

For at opfylde kravene for at returnere og ombytning, kræver det at varene er i samme tilstand som da du modtog dem. Det er vigtigt at varene ikke er blevet brugt, ødelagt, vasket, eller har fået diverse lugtgener som røg eller lignende.